Over Maeike

maeike-blauw-fotografie-over-maeike-headerbeeld

Hi, ik ben Maeike

Ik ben Maeike Blauw. Vanaf de middelbare school loop ik al rond met een camera. Je weet wel, met zo’n camera met een rolletje die je moest ontwikkelen. Ik vond het geweldig om mensen en dingen zo authentiek mogelijk vast te leggen. Na de middelbare school heb ik de studie international marketing gevolgd. En daarna ben ik bij verschillende bedrijven als marketingmanager aan de slag gegaan. Hoe afwisselend en uitdagend het ook was, er bleef altijd iets kriebelen. Ik wilde mooie momenten op beeld vastleggen. Dus na jaren in de marketing te hebben gewerkt, heb ik in 2012 mijn oude liefde weer opgepakt en de vakopleiding aan de Fotovakschool gevolgd.

“Een mooie blik, een gezicht met een verhaal, een persoon verdiept in een boek, contrasten in alledaagse situaties. Als fotograaf ben ik altijd aan het observeren. Op zoek naar mooie momenten om vast te leggen. Om beelden te maken die verhalen vertellen.”

maeike-blauw-fotografie-over-maeike-beeld-2

Het was even buffelen. Parttime werken, een gezin met 3 jonge kinderen en een avond in de week naar school. Behalve in de schoolvakanties, dan was ik vrij. Ik werkte toen nog in loondienst in Barneveld. Dus op de dagen dat ik naar school moest, werkte ik wat langer door en kon ik daarna door naar school. Twee jaar ploeteren later heb ik mijn diploma in handen. Mijn eigen avontuur als fotograaf heb ik nog een paar jaar gecombineerd met mijn baan als marketingmanager. Maar uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en ben ik helemaal voor mezelf verdergegaan. En daar geniet ik vandaag de dag nog steeds van.

Werken met mensen, dat doe ik het liefst. Ik hou ervan om ze écht in beeld te krijgen. Zoals ze zijn. Dat ze zichzelf herkennen in de foto. Wil je een portretfoto, gezinsfoto of trouwfoto’s? Of bedrijfs- of interieurfoto’s? Ik help je graag.

Klantverhalen

Dankjewel Maeike! Ik vind ze prachtig geworden! Wat een verschillende uitstralingen zo. Heel mooi. Ik vond het een fantastische middag. Heb genoten!

Dankjewel voor de foto’s. Ik ben er blij mee!

Wat een toffe foto’s!! Wij vonden de shoot ook super leuk!! Enorm bedankt!

Wat zijn ze leuk geworden!! Waar een deel met frisse tegenzin naar deze shoot kwam heeft iedereen er toch lol in gekregen. Dat heb je goed gedaan. Wij vonden het ook leuk!

Wat een mooie foto’s! We zijn er heel blij mee?! Je hebt er wat moois van gemaakt, super bedankt!
Scroll naar boven