Portretfoto­grafie

maeike-blauw-fotografie-portretfotografie-headerbeeld

Portretfoto­graaf Raalte / Heino

Een goede portretfoto zorgt ervoor dat mensen het gevoel krijgen dat ze je al kennen, zonder je gesproken te hebben. Het is een weerspiegeling van jou als persoon. Daarom zorg ik er als portretfotograaf voor dat jij je op je gemak voelt. Zodat ik jou kan vastleggen zoals je bent. Een foto waarin jij jezelf herkent en trots op bent.

maeike-blauw-fotografie-portretfotografie-beeld-2
maeike-blauw-fotografie-portretfotografie-but-1

Studiofotografie

Studiofotografie

Meer over studiofotografie >

maeike-blauw-fotografie-portretfotografie-but-2

Fotoshoot buiten

Fotoshoot buiten

Meer over fotoshoot buiten >

Baby- en Kinderfotografie Maeike Blauw Fotografie Heino Zwolle Raalte

Baby- en kinderfotografie

Baby- en kinderfotografie

Meer over Baby- en Kinderfotografie >

maeike-blauw-fotografie-portretfotografie-but-4

Zakelijk portret

Zakelijk portret

Meer over zakelijk portret >

maeike-blauw-fotografie-portretfotografie-but-5

Studio Fine Art

Studio Fine Art

Meer over studio fine art >

Wil jij jezelf ook laten vastleggen zoals je écht bent?

Klantverhalen

Dankjewel Maeike! Ik vind ze prachtig geworden! Wat een verschillende uitstralingen zo. Heel mooi. Ik vond het een fantastische middag. Heb genoten!

Dankjewel voor de foto’s. Ik ben er blij mee!

Wat een toffe foto’s!! Wij vonden de shoot ook super leuk!! Enorm bedankt!

Wat zijn ze leuk geworden!! Waar een deel met frisse tegenzin naar deze shoot kwam heeft iedereen er toch lol in gekregen. Dat heb je goed gedaan. Wij vonden het ook leuk!

Wat een mooie foto’s! We zijn er heel blij mee?! Je hebt er wat moois van gemaakt, super bedankt!

Portretfotografie in Raalte / Heino

Vanuit mijn studio in Heino, zet ik jou op je mooist vast op beeld. Voor een mooi portret thuis aan de muur of een zakelijk portret op de bedrijfswebsite. Ik denk met je mee over het doel van de foto. Zodat ik jou op de best mogelijke manier op de foto kan zetten.

Portretfoto maken

Een mooi portret. Als cadeau of gewoon voor jezelf. Authentiek of over de top, zwart-wit of in kleur. Het kan allemaal. Om een ongedwongen sfeer te creëren, ga ik graag naar buiten. Maar ook in mijn studio streef ik naar een spontaan resultaat. Als fotograaf moet je kunnen aanvoelen wat iemand nodig heeft om op zijn gemak te zijn. Zeker bij kinderen. Soms moet ik mezelf onzichtbaar maken, dat is best een uitdaging voor iemand van 1.86. Andere keren pak ik het spelenderwijs aan. ‘Precies zoals ze zijn’ vind ik dan ook elke keer weer een mooi compliment om te krijgen.

Spontane portretfotografie

Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Want alleen dan kan ik jou écht op beeld vangen. Daarom praten we eerst wat, zodat jij lekker kunt ontspannen. Tijdens de shoot geef ik je aanwijzingen en maken we er een gezellig moment van. Dan komen de spontane foto’s vanzelf. Portretten waarin jij jezelf herkent en trots op bent.

Studiofotografie

In mijn studio in Heino maak ik de mooiste foto’s van jou. Alleen, met je partner of gezin. Als studiofotograaf zet ik jullie op de foto zoals jullie zijn.

Fotoshoot buiten

Tijdens een fotoshoot buiten zoeken we samen een mooie plek voor de familie fotoshoot. Door de luchtige sfeer kan ik jullie écht in het moment vastleggen. Spontane foto’s waarop jullie jezelf zijn. Daar ga ik voor.

Baby- en kindfotografie

Ik zet jouw baby of kind eerlijk en puur op de foto. Een blijvende herinnering aan deze bijzondere tijd. Vol energie en kattenkwaad of juist heel zacht en lief. Precies zoals je kindje is.

Zakelijke portretten

Voor een bedrijf zijn goede zakelijke portretten heel belangrijk. Die foto’s zijn namelijk de uitstraling van je bedrijf. En daar komt ook een stuk personal branding bij kijken. Een goede portretfoto laat zien wie jij écht bent. Ik ga daarom net zo lang door totdat jij tevreden bent met wie je op de foto ziet.

Wil jij jezelf ook laten vastleggen zoals je écht bent?

Scroll naar boven